Dank u voor uw interesse in Vinchin-producten!

We hebben uw informatie ontvangen en zullen u binnenkort contacteren.

Controleer uw e-mail voor de downloadlink en 60-dagen probeerlicentie. Als u de e-mail niet ontvangt, controleer dan uw spamfilter, of neem contact op met technical.support@vinchin.com voor hulp.

Na het downloaden, volg de Installatiegids en de Gebruikershandleiding om de software te installeren en te configureren.

Aarzel niet om Support te contacteren als er een probleem is met dit proces.

Ontdekken

Hoe te video's

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Jij Vertrouwt, Wij Ondersteunen.

Geïnteresseerd in het kopen van Vinchin Backup & Recovery? Stuur hier uw aanvraag in, we nemen binnenkort contact met u op met prijs- en oplossingsgegevens.

Vraag een offerte aan